Landskapsarkitekt

Är du landskapsarkitekt och vill du vara med och utveckla våra tjänster och vårt erbjudande?  Då har vi ett roligt jobb för dig!

Rollen som handläggande landskapsarkitekt i Malmö innebär att tillsammans med arkitekter, ingenjörer, hållbarhetsstrateger och andra experter hitta kreativa, smarta och långsiktiga lösningar för de miljöer, kvarter och stadsdelar vi får i uppdrag att utveckla. Det kan handla om ett helt nytt bostadskvarter, moderniseringen av en skola eller skapandet av nya utemiljöer och mötesplatser.

Om tjänsten
Hos oss blir du en del av samhällsutvecklingen. Vår landskapsgrupp utgörs idag av fem engagerade landskapsarkitekter som tillsammans med våra 30 arkitekter löser komplexa utmaningar, arbetar målmedvetet med hållbarhet och brinner för prestigelösa samarbeten. Vi håller till i moderna lokaler i Dockan i Malmö.

Du som söker
Landskapsarkitekten är experten på rummen mellan husen i våra projekt. Du har en god känsla för gestaltning, är kreativ, drivande och duktig på att förvalta och utveckla kundrelationer. Vi förutsätter att du har minst 5 års relevant erfarenhet från olika typer av projekt, från tidiga skeden till projektering. Erfarenhet av utveckling av allmän platsmark är meriterande. Du är kunnig, affärsmässig och en uppskattad lagspelare.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 30 april men du är välkommen med din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Neuhauser på [email protected] eller +46 10-516 05 53.

#LI-MF1

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)