Landskapsarkitekt

Är du en erfaren och driven landskapsarkitekt som vill påverka, förnya och förbättra? Är du dessutom intresserad av att skapa goda kundrelationer? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Rollen som uppdragsansvarig landskapsarkitekt innebär att du leder och utvecklar våra projekt tillsammans med dina medarbetare. Landskapsarkitekturen spelar en allt viktigare roll när vi ska bygga hållbara städer och utveckla våra gemensamma rum. På PE arbetar olika team tätt tillsammans med kunden för att leverera hållbara lösningar. Våra kunder finns båda inom den privata och offentliga sektorn och vi arbetar med allt från tidiga skeden till projektering. 

Om tjänsten
Hos oss blir du en del av samhällsutvecklingen. Till vardags blir du en del av PE:s team på Hantverkargatan där ca 100 arkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer, projektledare och hållbarhetsexperter med flera arbetar tillsammans. Vår landskapsgrupp i Stockholm består av ca 25 medarbetare och vi är ett trevligt gäng som värdesätter lagarbete, dynamiska samarbeten och prestigelöshet.

Du som söker
Vi tror att du har ca 8-10 års erfarenhet som landskapsarkitekt. De senaste åren har du byggt upp ett eget kontaktnät, utvecklat ditt ledarskap och framgångsrikt drivit de projekt du varit ansvarig för. Du är en duktig gestaltare som värdesätter kvalitet samt har ett eget driv för att utveckla både dig själv, verksamheten och dina kollegor i projekten. Du är trygg i din yrkesroll och ser det som en självklarhet att bidra till ett positiv, inspirerande och inkluderande arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 15 augusti men du är välkommen med din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Malin Hellström på [email protected] eller 070 784 27 06.   

#LI-MF1

Ansökan