Marknadsassistent

Projektengagemang, i dagligt tal PE, är ett av de snabbast växande börsnoterade företagen i samhällsbyggnadsbranschen och nu utökar vi vår marknadsavdelning med en marknadsassistent. Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Växer du med ansvar och gillar när det händer saker? Då ska du söka till rollen som marknadsassistent hos oss!

Om tjänsten
Som marknadsassistent på PE arbetar du nära dina kollegor på marknadsavdelningen och du rapporterar till koncernens Marknadschef, som också är din närmsta chef. Du har en viktig roll i att stödja marknadsavdelningens arbete med att långsiktigt stärka och skapa kännedom kring koncernens varumärke. 

Du kommer bland annat arbeta med att skriva texter till extern och intern kommunikation, producera grafiskt material som till exempel presentationer och trycksaker, uppdatera vår hemsida samt stötta planering och genomförande av externa och interna event.

Rollen som marknadsassistent är bred och därför är det viktigt att du är strukturerad och kan hantera många olika typer av uppgifter samtidigt. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är driven och engagerad samt att du är proaktiv och kan ta egna initiativ. För rätt person kommer det finnas stora möjligheter till utveckling och egna ansvarsområden.

Du som söker
Dina kvalifikationer:

  • Minst ett års relevant arbetslivserfarenhet, men fortfarande i början av din karriär.
  • Relevant utbildning inom till exempel marknadskommunikation, marknadsföring eller reklam/PR.
  • Formstark och har erfarenhet av grafisk produktion och bildredigering.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite och Office-paketet.

Dina egenskaper:

  • Driven, engagerad, strukturerad och kreativ.
  • Kommunicerar tydligt och förtroendegivande med ett målgruppsanpassat förhållningssätt.
  • Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i grupp.
  • Noggrann och van att leverera i enlighet med tidplan och budget.

Välkommen med din ansökan
Tjänsten är på heltid och som anställd på Projektengagemang omfattas du av kollektivavtalet tecknat mellan Almega tjänsteförbunden STD och Unionen/Sveriges ingenjörer/Sveriges arkitekter. Arbetsplatsen är på något av koncernens kontor i Stockholm men främst på huvudkontoret i Liljeholmen. Tjänsten kan komma att kräva resor till PEs kontor. Sista ansökningsdag är den 5 oktober 2018 och vi kommer att träffa kandidater löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Emma Johansson, emma.johansson@pe.se
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)