Projekteringsledare

Vi söker projekteringsledare med bakgrund inom byggnader, mark och anläggning eller infrastruktur. Vi utför just nu en mängd spännande projekt och har många nya förfrågningar – därför behöver vi bli fler medarbetare!

PE är en engagerad arbetsgivare som erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är bland annat stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.  

Om tjänsten
Med hänsyn till din bakgrund och kompetens kommer du att arbeta som projekteringsledare inom projekt som är utmanande och stimulerande för just dig. Vi arbetar i både tidiga skeden och under genomförande i totalentreprenader. Som projekteringsledare hos PE har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Vi driver delvis uppdrag där PE agerar generalkonsult och driver projekt och projektering med resurser från våra andra affärsområden men även i beställarorganisationer där du samverkar med beställare och andra externa konsulter. Vi driver både små och stora projekt och har kunder både inom offentlig och privat sektor. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att anpassa din utveckling efter dina önskemål.

Vi utbildar våra medarbetare internt. Inom affärsområdet Projektledning & Management har vi professionella utbildare som håller externa kurser och vi har själva utvecklat en projektledarskola som innehåller projektledning, projekteringsledning, bygg-/produktionsledning samt ledarskap.

Vår målsättning är att IPMA-certifiera samtliga projektledare, det är meriterande om du redan är certifierad. Ledorden inom Projektledning & Management i är familjärt, att leva som man lär samt ”best in class”. Vi hjälper varandra när det är tufft i projekten. Vår styrka på marknaden gör att vi får många spännande förfrågningar, både via våra befintliga kunder och ramavtal, men även från nya kunder.

Du kommer att ingå i Projekt- och byggledning region Stockholm som består av 41 medarbetare fördelade på fyra grupper, och är en del av affärsområdet Projektledning & Management.

Du som söker
Du som söker har en högskoleutbildning och har erfarenhet av projekteringsledning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst fem års erfarenhet. Det är meriterande om du har ett kontaktnät hos beställare och konsultföretag. Du känner till projektmodeller och de olika faserna i ett projekt och ser det som en självklarhet att följa upp tid, kostnad och kvalitet i dina projekt, samt avrapportera detta i styrgrupper och till beställare. Som projekteringsledare förutsätter vi att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person är du drivande och entusiastisk och brinner för att leda dina projektgrupper. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 6 februari. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Lidén.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)