Projektör - el, tele och säkerhet

Är du nyfiken på att utvecklas vidare som projektör inom el, tele och säkerhetsområdet? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Hos PE i Åmål finns utvecklingsmöjligheter. Vi har precis flyttat till nya lokaler och behöver nu förstärka vår grupp inom el, tele och säkerhet då efterfrågan på våra tjänster växer. I Åmål har PE idag 20 anställda och konsulter även inom industri och energi samt projektledning. Tillsammans utgör vi en del av PE-koncernens sammansatta erbjudande.

Om tjänsten
Som projektör inom PE ansvarar du för att ta fram underlag och lösningar för ny- och ombyggnationer av alla typer av fastigheter. Du får ett brett ansvar och dina uppgifter kan omfatta allt från projektering och utredningar till kompletta bygghandlingar i stora såväl som små projekt. Vi jobbar med både kommersiella som offentliga lokaler och ser bl a fram emot att snart vara med och projektera Åmåls nya lågstadieskola. I takt med att det tekniska innehållet i byggnader blir allt större för var år så ökar komplexiteten också i våra uppdrag. Och det tycker vi är utvecklande. 

Du som söker
Vi ser helst att du har en högskoleutbildning eller gedigen praktisk erfarenhet. Du har goda kunskaper inom CAD och gärna också Revit. Kanske jobbar du redan idag som projektör, med besiktningar eller som ledande montör och vill gå vidare. Viktigast är att du har ett gediget intresse och engagemang för el-, tele- och säkerhetsfrågor. Vi erbjuder dig utbildning och stora utvecklingsmöjligheter, det är bara dina ambitioner som sätter gränserna.

Som person är du målmedveten, kreativ och nyfiken på att hela tiden utvecklas och lära nytt. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Sedan är du också duktig på relationer och samarbeten, trygg i din yrkesroll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 augusti men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Anders Kihlberg på [email protected].

Ansökan