Projektör inom el, tele och säkerhet

Jönköping | Nu söker vi flera drivna elprojektörer, såväl juniora som seniora, som vill vidareutvecklas med oss.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
På kontoret i Huskvarna/Jönköping är vi idag sex medarbetare som arbetar med el, tele och säkerhet. Teamet arbetar huvudsakligen med projektering, beskrivningar, kontrolluppdrag, besiktning samt projektledning. Det finns en stor efterfrågan av våra tjänster och vi vill därför bli fler.

Du får ett brett ansvarsområde och dina arbetsuppgifter kan bestå av projektering, utredningar och kompletta bygghandlingar i små som stora projekt. Tjänsten innebär att du får jobba med en mängd intressanta kunder och projekt, både lokalt och i övriga Sverige. Just nu arbetar vi till exempel med bostäder, butiker, skolor och förskolor.

I takt med att du utvecklas ökar även dina ansvarsområden. Vi erbjuder dig utbildning och stora utvecklingsmöjligheter, det är dina ambitioner som sätter gränserna. 

Du som söker
Du som söker är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet. Du har god kunskap inom CAD. Kunskap inom Revit är meriterande. Vi ser gärna att du har praktisk yrkeserfarenhet. Även du som är ledande montör är välkommen med din ansökan då det är en stor merit.

Du har ett gediget intresse och engagemang för el-, tele- och säkerhetsfrågor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är driven och kreativ. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig mer. Din förmåga att samarbeta är god och så är även din förmåga att kommunicera, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 6 maj. Frågor om tjänsten besvaras av Dan Johansson.
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)