Projektörer inom fastighetsautomation, el, tele och säkerhet

Örebro | Vi växer och söker därför nu projektörer inom fastighetsautomation, el, tele och säkerhet.

PE är en engagerad arbetsgivare som erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är bland annat stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.  

Om tjänsten
Tjänsten täcker ett brett ansvarsområde. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av projekteringar, såsom ritningar, driftkort och beskrivningar, utredningar samt kompletta bygghandlingar i små som stora projekt.

Du kommer att få arbeta med en mängd intressanta kunder och projekt – både lokalt och i övriga Sverige.

Tjänsten är placerad i Örebro eller Karlstad.

Du som söker
Du som söker har relevant utbildning inom fastighetsautomation, el, tele eller säkerhet.

Du har erfarenhet av projekteringar och dokumenterad yrkeserfarenhet inom branschen. Goda kunskaper om de olika system som ingår i en fastighet, såsom CAD är starkt meriterande.

Som person är du engagerad, positiv, noggrann och har förmåga att se nya möjligheter. Du tar ansvar och trivs med att arbeta i team samt bidrar till ett gott arbetsklimat bland både kunder och kollegor.

Krav på B-körkort då arbetet ibland sker på annan ort.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 6 maj. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan, eller via e-post. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anders Kihlberg på [email protected].

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)