Receptionist

Är du en omtänksam doer som gillar variationsrika dagar, ordning och reda samt att ge service av högsta klass? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Som receptionist på PEs kontor på Kungsholmen är du vårt ansikte utåt och en riktig spindel i nätet. Du är den första våra besökare möter och den som ser till att våra drygt 100 arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister får hjälp med allt från detaljerna inför ett viktigt möte till att ordna fram en taxi till en besökare.

 

Om tjänsten
Receptionen är dit alla våra besökare kommer och dit våra medarbetare och gäster vänder sig när något behöver fixas. Det säger sig alltså själv att det handlar om ett jobb där ingen dag är den andra lik men där ditt arbete verkligen uppskattas.

 

Det här jobbet förutsätter att du är självständig, är duktig på att prioritera samt gillar ordning och reda. Men också att du är genuint omtänksam, vill få människor att trivas och gärna ligger ett steg före.

 

I dina löpande uppgifter ingår bland annat beställning av kontorsmaterial, posthantering och resebokningar. Du ordnar med luncher och fika samt ser till så att det är snyggt och fint i konferensrum, i köket och på vår terrass. Sen får du vara beredd att hugga i med alla upptänkliga andra sysslor som kan dyka upp.

 

Du som söker
Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att jobba på kontor, i reception eller med besökare. Det viktigaste är dock din inställning, att du är duktig på att kommunicera i tal och skrift på svenska, gärna talar ytterligare språk samt har god datorvana och behärskar de vanligaste Office-programmen. Som person är du utåtriktad, strukturerad, handlingskraftig och drivs av att hjälpa till och få saker gjorda.

 

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är den 5 juli men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Madeleine Falk på [email protected] eller 070-885 84 98.

Ansökan