Skåpbyggare

Är du noggrann, teknikintresserad och vill utvecklas inom elteknik och automation? Då har vi ett roligt jobb för dig!

I Mariestad har PE Industri & Energi idag 12 anställda som jobbar med automationslösningar för industrin. Vi behöver bli fler då efterfrågan på våra tjänster och leveranser växer.

Om tjänsten
Att bygga skåp för elinstallationer, styrning och automation är ett hantverk som kräver noggrannhet och stort tekniskt intresse. Tillsammans med duktiga kollegor och specialister inom automation och el kommer du att jobba med lösningar för vitt skilda industrikunder både i Sverige och utomlands. Som skåpbyggare ger vi dig en bra grund för fortsatt utveckling inom automationsområdet och inom vårt företag. 

Du som söker
Vi ser gärna att du som söker har en gymnasial utbildning inom el eller annat relevant tekniskt område. Tidigare erfarenhet av montering eller industriarbete är meriterande. Viktigast är dock att du är intresserad av att lära dig mer om el, teknik och automation. Du är händig, noggrann, ansvarstagande och har känsla för kvalitet och service. Som person är du social, lyhörd och samarbetsvillig. Jobbet förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift, har goda kunskaper i engelska samt kan läsa tekniska instruktioner på båda språken. B-körkort är ett krav.  

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 15 september men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Krister Nilsson på [email protected] eller 010-516 04 29.

 

 

Ansökan