Studiochef inom arkitektur

Malmö | PEs arkitektföretag Tema söker en studiochef till Malmökontoret. Vi söker dig som idag har ansvar för en studio eller som vill utvecklas vidare i en chefsroll.

Om tjänsten
Vi arbetar främst med kontor, utbildning, bostäder och vårdboende i nära dialog med våra kunder. Vi värdesätter samarbete mellan våra kompetenser inom Tema – arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och stadsbyggnad – och inom PE-koncernen.

Tema har kontor i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. På Malmökontoret är vi för närvarande 35 medarbetare och snart kanske vi även hittar dig här hos oss.

Du som söker
Vi söker dig som idag har ansvar för en studio eller som vill utvecklas vidare i en chefsroll. Du är erfaren, driver större uppdrag mot kunder och ansvarar för projektgrupper. Du har goda kundkontakter och är en av flera som drar in uppdrag till kontoret. Du är kundnära, prestigelös och vet att kreativa samarbeten utvecklar projekten.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 oktober. Vid frågor kontakta kjell.sandquist@temagruppen.se.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)