Uppdragsansvarig arkitekt

Visby | Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med minst 3-5 års erfarenhet. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Goda samarbeten och hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter och vi fokuserar på engagemang, framåtanda och hög ambitionsnivå. På vårt kontor i Visby är vi nio medarbetare och vi vill nu bli fler. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag, till exempel bostäder, kontor och handel ofta i samarbete med andra avdelningar inom PE-koncernen.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och vana att driva projekt. Vi tror att du som söker har minst 3-5 års erfarenhet som uppdragsansvarig, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Goda samarbeten och hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 9 augusti. Vid frågor kontakta Sebastian Stein på [email protected].

Ansökan