Uppdragsansvarig arkitekt

Stockholm | PE söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och ett upparbetat kontaktnät. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter och du blir placerad på vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Inom stadsbyggnad erbjuder vi tjänster från översiktlig planering och stadsbyggnadsvisioner till färdig detaljplan. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag, som till exempel bostäder, kontor och handel. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra kompetenser inom PE, såsom landskapsarkitekter och inredningsarkitekter. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och ett upparbetat kontaktnät. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 9 augusti. Vid frågor kontakta Helena Hallman på [email protected], Emil Winberg på [email protected], eller Jacob Wesström på [email protected].

Ansökan