Uppdragsansvarig inredningsarkitekt

Stockholm | PEs arkitektföretag Tema söker en uppdragsansvarig inredningsarkitekt med känsla för gestaltning. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Om tjänsten
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta projekt i ett framgångsrikt team. Tema, som är en del av PE-koncernen, etablerades 1957 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom arkitektur, landskapsarkitektur och projektledning. Vi arbetar med allt från idé- och möbleringskoncept till projektering, projektledning och specialritade möbler.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig inredningsarkitekt med känsla för gestaltning. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll.  Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 december. Vid frågor kontakta petra.mann@temagruppen.se.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)