Uppdragsansvarig landskapsarkitekt

Uppsala | Till PEs arkitektföretag Tema söker vi en uppdragsansvarig landskapsarkitekt med känsla för gestaltning och erfarenhet av att driva projekt. Du är en lagspelare och hög servicenivå till både kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Om tjänsten
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med en mängd olika uppdrag som offentliga parker, torg och gator, nyproduktion och upprustning av bostadsmiljöer. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra avdelningar inom Tema, som arkitektur, inredningsarkitektur eller stadsbyggnad, samt inom PE-koncernen. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Tema är idag 150 medarbetare och har kontor i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. Bland oss hittar du bland annat arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och planarkitekter. Snart kanske vi även hittar dig här hos oss.

Du som söker
Vi söker dig som har känsla för gestaltning och erfarenhet av att driva projekt. Du är en lagspelare och hög servicenivå till både kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor kontakta marika.axen@temagruppen.se

#LI-MF1

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)