Uppdragsansvarig landskapsarkitekt

Stockholm | PEs arkitektföretag Tema söker en uppdragsansvarig landskapsarkitekt till kontoret i Stockholm. Vi vill att du som söker är en driven gestaltare, har förmåga att inspirera och brinner för goda samarbeten. Du är en lagspelare och har ett genuint intresse av att få andra att utvecklas.

Om tjänsten
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta projekt i ett framgångsrikt team på Tema, som är en del av PE-koncernen. Du blir en del av Temas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi utformar offentliga miljöer, i allt från stenstad till parker och bostadsområden. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare, utan även som starka rådgivare till våra kunder.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra kompetenser inom Tema, som arkitektur, inredningsarkitektur och stadsbyggnad, och inom PE-koncernen. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig landskapsarkitekt till vårt kontor i Stockholm. Vi vill att du som söker är en driven gestaltare, har förmåga att inspirera och brinner för goda samarbeten. Du är en lagspelare och har ett genuint intresse av att få andra att utvecklas.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 8 mars. Vid frågor kontakta erika.bjorklund@temagruppen.se

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)