Uppdragsansvarig landskapsarkitekt

Malmö | PEs arkitektföretag Tema söker en uppdragsansvarig landskapsarkitekt LAR med känsla för gestaltning och erfarenhet av att driva projekt. Du som söker har minst fem års erfarenhet som uppdragsansvarig landskapsarkitekt.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter på Tema, som är en del av PE-koncernen. Du blir en del av Temas kontor i Malmö där vi för närvarande är cirka 45 medarbetare. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag som offentliga parker, torg och gator, nyproduktion och upprustning av bostadsmiljöer med mera. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra avdelningar inom Tema, som arkitektur, inredningsarkitektur eller stadsbyggnad, och inom PE-koncernen. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig landskapsarkitekt LAR med känsla för gestaltning och erfarenhet av att driva projekt. Du som söker har minst fem års erfarenhet som uppdragsansvarig landskapsarkitekt. Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 oktober. Vid frågor kontakta kjell.sandquist@temagruppen.se

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)