Uppdragsansvarig landskapsarkitekt

Är du en erfaren och driven landskapsarkitekt som vill vara med och vidareutveckla vår landskapsgrupp? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Rollen som uppdragsansvarig landskapsarkitekt i Malmö innebär att du, förutom att du själv jobbar som expert i olika projekt, också leder och vidareutvecklar vår landskapsgrupp. Det ger dig möjligheten att kombinera din kunskap, kreativitet och erfarenhet med strategiskt utvecklingsarbete och ledarskap.

Om tjänsten
Hos oss blir du en del av samhällsutvecklingen. Vår landskapsgrupp utgörs idag av fem engagerade landskapsarkitekter som tillsammans med våra 30 arkitekter löser komplexa utmaningar, arbetar målmedvetet med hållbarhet och brinner för prestigelösa samarbeten. Som ledare för landskapsgruppen blir din uppgift att lyfta blicken, utveckla strategier, driva utvecklingsprojekt och coacha gruppen.

Du som söker
Landskapsarkitekten är experten på rummen mellan husen i våra projekt. Du har en god känsla för gestaltning, är kreativ och strukturerad samt duktig på att förvalta och utveckla kundrelationer. Som uppdragsansvarig landskapsarkitekt krävs att du har minst 10 års relevant erfarenhet från olika typer av projekt, från tidiga skeden till projektering. För uppdraget krävs att du har ett genuint intresse av att få kundrelationer, verksamheter och medarbetare att utvecklas. Du är trygg i din roll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Sista ansökningsdag är 30 april men du är välkommen med din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakt Anna Neuhauser på [email protected] eller +4610516 05 53.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)