Uppdragsledare inom el, tele och säkerhet

Stockholm | Vi behöver förstärka vårt kontor i Marievik med en uppdragsledare. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
I rollen som uppdragsledare kommer du att vara vårt ansikte ut mot kunder, du kommer i projekt arbeta och arbetsleda projektörer och specialister i alla skeden i byggprocessen.

På kontoret i Marievik är vi 35 personer som arbetar med el, tele och säkerhet. Vi har för avsikt att växa och är en del av koncernens sammansatta erbjudande.

Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Vi jobbar i dagsläget med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för effektivare och bättre utnyttjande av fastigheter.
Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker har stor erfarenhet inom el- och/eller teleprojektering, med inriktning på installationer i byggnader. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst fem års erfarenhet. Det är meriterande om du har ett kontaktnät hos beställare.

Du är en kundorienterad problemlösare. Du är ambitiös, kreativ och har ett stort intresse och engagemang för el, tele och säkerhetsfrågor. Din erfarenhet gör att du har en insikt i byggprocessen och kunskap om aktörernas roller. Du är duktig på att samarbeta och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift. Du har vilja, ambition och förmåga att ta ett helhetsansvar för uppdrag.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 28 februari. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ingemar Åblad.på ingemar.ablad@pe.se eller på +46 10-516 00 02

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)