Vattenreningskonsult

Stockholm | Vi behöver bli fler inom vattenavdelningen. Vi arbetar brett med vattenfrågor vilket innebär projekt inom drickvatten, badhus, industriell vattenrening och avlopp.

Om tjänsten
Som vattenreningskonsult arbetar du i konsultuppdrag mot små och stora vattenverk, badhus och spa-anläggningar, industriers vattenrening och avloppsverk. Det ingår arbete ute hos kunder efter överenskommelse men i regel är arbetat utredningsbetonat på kontoret.

Vi erbjuder
Vi är en relativt ny vattenreningsavdelning inom PE och inne i en mycket expansiv fas finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter och möjligheter att arbeta med intressanta projekt. Du kommer att komma in i en flexibel och platt organisation där det är korta beslutsvägar med intentioner att samverkan med övriga PE.

Vem är du?
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning vatten/kemi/miljö/apparater. Det är en fördel om du har något eller några års erfarenhet av arbete inom vattenrening inom stat, kommun eller konsultbranschen men du kan även vara nyutexaminerad.

Som person är du ansvarstagande och kan självständigt bidra till att projektet drivs framåt. Du är engagerad, kundorienterad, kommunikativ och driven. Du tycker om att hjälpa kunder och är beredd att prova nya lösningar för att uppnå branschens nöjdaste kunder. Du har en tydlig vilja att utveckla dig själv, dina kunder, kollegor och affärer.

I dagsläget finns vi Stockholm men kan vara öppna för etablering på annat PE-kontor för rätt person.

Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Körkort (B) är ett krav då du kommer att resa en del i tjänsten.

För mer information, kontakta gärna Michael Ohlsson.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)